Kosár
cload
Checkout Secure

Fizetés és Szállítás

Házhozszállítás

A termékek szállítását a GLS és MPL csomagküldő szolgálat biztosítja, munkanapokon hétfőtől péntekig 9-17 óra között. A rendelések teljesítése átlagosan 2-5 napon belül megtörténik (maximum 30 napon belül), amennyiben másképp nem értesítjük.

A házhoz szállítás díja: 1.290 Ft

A házhoz szállítás bruttó 19.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 

 

Csomagkövetés

Csomagját folyamatosan nyomon tudja követni online. Az ehhez szükséges azonosítót a rendelésnél megadott e-mail címre elküldjük, mellyel a GLS csomagkövetés oldalán tájékozódhat az aktuális állapotról.

Csomagkeresés | GLS Hungary (gls-group.eu)

 

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés (SimplePay)

Kényelmes, gyors és biztonságos fizetési megoldás az online bankkártyás fizetés, melynek nincs külön felszámított díja.

 

Utánvét

A kiszállítás során a megrendelés összegét a futárnak közvetlenül készpénzben, vagy -amennyiben az adott futárszolgálat biztosítja- bankkártyával lehet kifizetni. Utánvétes fizetés esetén megrendeléskor 400 Ft kezelési költség kerül felszámításra.

Előre történő átutalás

A megrendelés leadásakor banki átutalással történő fizetési mód választása esetén webáruházunk a visszaigazoló emailt követően tájékoztató levelet küld ki, amelyben megtalálhatók az átutaláshoz szükséges adatok (kedvezményezett neve, bankszámlaszám, közlemény). A termékek a teljes vételár kiegyenlítését követően kerülnek kiszállításra. A banki átutalással történő fizetési módnál webshopunk nem számít fel külön kezelési díjat (az átutalás költségéről kérjük érdeklődjön saját számlavezető bankjánál).