Fenyforras
      
 
Csodalámpák gyerekeknek
Csodalámpák gyerekeknek
Az Elobra cég imádnivaló gyereklámpái a gyerekszobák elengedhetetlen kellékei
rizslámpa
rizslámpa
A papírból készült rizslámpa előnye, hogy könnyű, olcsó, egyszerű szállítani és felszerelni, illetve többféle színben és mintával kapható.
többágú függeszték
többágú függeszték
Nagyobb alapterületű helyiségek, például nappalik vagy étkezők megvilágítására ideális megoldás a többágú függeszték.
Fénycsövek
Fénycsövek
A fénycsövek fűtőszálat tartalmazó, higanygőz-argongáz-keverékkel töltött világítótestek, amelyeket elsősorban beltéri világításra használnak lakó-, iroda- és középületekben.
Irodai lámpák
Irodai lámpák
A munkahelyi környezet, így a világítás is befolyásolja a dolgozók hangulatát és hatékonyságát. Az irodai lámpák kiválasztásakor az energiatakarékosság az egyik legfontosabb szempont.
Fényfüzérek
Fényfüzérek
A különböző színekben pompázó fényfüzérek nem csak a karácsony kellékei: feldíszíthetjük velük a kertet egy kerti parti, születésnapi ünnepség vagy baráti sütögetés alkalmával is.
Energiatakarékos izzó
Energiatakarékos izzó
Energiatakarékos izzó vásárlásakor mindenképp nézzük meg a csomagoláson az adott izzó fényerejét, energiaosztályát és élettartamát.
Izzók
Izzók
A megfelelő izzó kiválasztása előtt gondoljuk át, mekkora méretű, milyen foglalatú, hideg vagy meleg fényű, illetve mekkora fényerejű égőre van szükségünk.
Víz alatti lámpa
Víz alatti lámpa
A víz alatti beépíthető lámpákkal megvilágíthatjuk a halastavat vagy az úszómedencét, így igazán különleges hangulatot teremthetünk a kertben.
Led-es izzó
Led-es izzó
A hagyományosaknál sokkal kevesebbet fogyasztó és hosszabb élettartamú LED-es izzókkal egy átlagos család akár évi több tízezer forintot spórolhat a villanyszámláján.
Talajba építhető lámpa
Talajba építhető lámpa
A talajba építhető lámpák beszerelésénél érdemes külön áramkört kialakítani a kerti világításnak, hogy a kinti hálózat esetleges üzemzavara a házét ne érintse.
Mozgásérzékelők
Mozgásérzékelők
A mozgásérzékelős lámpák egyaránt szolgálják kényelmünket és biztonságunkat, hiszen mozgásra bekapcsolódva elvehetik a potenciális behatolók kedvét a bűncselekménytől.
Kültéri leszúrható lámpa
Kültéri leszúrható lámpa
A kültéri leszúrható lámpák elhelyezése nagyon egyszerű, szakértelmet nem igényel, illetve bármikor könnyen áthelyezhetők és energiatakarékosak.
Kültéri mennyezeti lámpa
Kültéri mennyezeti lámpa
Mennyezeti lámpák segítségével a ház körüli járda, a terasz, az erkély vagy a bejárat előtti pihenő tökéletesen megvilágítható.
Kültéri beépíthető lámpa
Kültéri beépíthető lámpa
A kültéri beépíthető lámpák modern és esztétikus megoldást jelentenek, illetve segítségükkel gondoskodhatunk kényelmünkről és biztonságunkról a kertben is.
Kültéri állólámpa
Kültéri állólámpa
Otthonunk biztonsága és a kertben való könnyebb éjszakai tájékozódás érdekében helyezzünk el kültéri állólámpákat az udvaron.
Kültéri falikar
Kültéri falikar
Az erkélyre, a teraszra vagy a ház homlokzatára szerelt kültéri falikar megkönnyíti a tájékozódást, illetve kellemes környezetet varázsol a nyáresti sütögetésekhez vagy borozgatásokhoz.
Vészvilágítók
Vészvilágítók
A vészvilágító lámpatestek biztosítják a közlekedőutak megvilágítását a villamos hálózat üzemzavara esetén, létezik folyamatos és nem folyamatos üzemű változatuk is.
Kültéri lámpa
Kültéri lámpa
Egy a teraszra szerelt falikarral vagy a kertben elhelyezett állólámpával hangulatossá tehetjük az udvart a nyári családi vagy baráti összejövetelekhez.
Tiffany lámpa
Tiffany lámpa
A XIX. század végén kifejlesztett Tiffany-lámpák divatja az utóbbi évtizedekben újjáéledt, hiszen képesek egy kis extravaganciát csempészni a legegyszerűbben berendezett szobába is.
Világító polc
Világító polc
A világító polc elegáns megoldás, akár a nappali, akár az előszoba, a konyha vagy a fürdőszoba falára szereljük fel, akár egy szekrény belső polcának használjuk.
Süllyesztett lámpatest
Süllyesztett lámpatest
A süllyesztett lámpatesteknek számtalan előnyük van: kis belmagasságú lakásba is ideálisak, könnyűek, esztétikusak, és nem bontják meg a szoba egységét.
Ventilátoros lámpa
Ventilátoros lámpa
Egy ventilátoros lámpával egyszerre gondoskodhatunk az általános világításról, illetve a kellemes klímáról nyáron és télen egyaránt.
Sólámpa
Sólámpa
A jellemzően vöröses vagy rózsaszínes árnyalatú sólámpa kellemes, meleg hangulatot teremt az otthonunkban, illetve egyes nézetek szerint az egészségre is jó hatással van.
Sínrendszerek
Sínrendszerek
A sínrendszer egy rugalmasan alakítható világítástechnikai megoldás, hiszen a sínen futó fényforrások száma bővíthető, illetve a sín alakja és a fény iránya is változtatható.
Pultmegvilágító lámpa
Pultmegvilágító lámpa
Egy olyan helyiségben, ahol éles késeket, forró ételeket és elektromos eszközöket kezelünk, erős fényre van szükség; ezért a konyhába elengedhetetlen egy pultmegvilágító lámpa.
Olvasólámpa
Olvasólámpa
Olvasólámpának választhatunk állólámpát, asztali lámpát, falikart vagy az íróasztalra vagy a könyvespolcra csíptethető változatot is.
Led lámpa
Led lámpa
Bár a LED-es égők jóval többe kerülnek a halogénizzóknál, a többletköltség két éven belül megtérül, onnan kezdve pedig akár tízezreket spórolhatunk évente.
Modern lámpa
Modern lámpa
A modern lámpák elsősorban az egyszerű formákat, az üveget, a fémet, a hideg színeket és az egyszínű bútorokat kedvelő minimalista stílusú otthonokba illenek.
Mennyezeti lámpa
Mennyezeti lámpa
Egy kisebb alapterületű és belmagasságú szobába válasszunk kisebb méretű mennyezeti lámpát, és ne is lógassuk be olyan mélyen.
Kristálylámpa
Kristálylámpa
A megfelelő kristálylámpa kiválasztásakor figyelembe kell vennünk a helyiség méretét, stílusát és színvilágát; illetve azt is, mi fölé szeretnénk lógatni a csillárt.
Lávalámpa
Lávalámpa
A számtalan színárnyalatban hozzáférhető lávalámpák üvegburájának belsejében fel-le mozgó viaszbuborékok tánca különleges hangulatot teremt bármely helyiségben.
Konyhai lámpa
Konyhai lámpa
A konyhai lámpa legfontosabb funkciója, hogy elegendő fényt biztosítson az aprólékosabb főzési előkészületekhez is.
Képmegvilágító lámpa
Képmegvilágító lámpa
A nappalit díszítő festmény sokkal nagyobb figyelmet kap, ha felszerelünk fölé egy lámpát és megvilágítjuk.
Íróasztali lámpa
Íróasztali lámpa
A kényelmes otthoni vagy irodai munkához elengedhetetlen egy íróasztali lámpa, amely lehet álló vagy felcsíptethető, klasszikus vagy modern, illetve akár állítható is.
Irányfény
Irányfény
Az irányfények segítségével anélkül tájékozódhatunk könnyedén a lakásban éjszaka, hogy fel kellene kapcsolnunk egy mennyezeti lámpát, és zavarnánk családtagjainkat.
fürdőszobai lámpa
fürdőszobai lámpa
A fürdőszoba megvilágításához használhatunk mennyezeti lámpát, falikart vagy fénycsövet is; a lényeg, hogy elegendő fény álljon rendelkezésre a kora reggeli vagy esti készülődéshez.
Függeszték
Függeszték
A térbe belógó mennyezeti lámpák megfelelő magasságának megválasztásakor figyelembe kell vennünk a helyiség funkcióját és az elérni kívánt hatást is.
Ipari lámpa
Ipari lámpa
Az ipari létesítmények, gyárak, üzemek és raktárak megvilágításánál a legfontosabb szempont a praktikusság és a költséghatékonyság.
Gyereklámpa
Gyereklámpa
A gyereklámpák esetében a legfontosabb a biztonság: válasszunk lehetőleg törhetetlen burát és olyan izzót, amely nem melegszik fel.
Fényvető
Fényvető
A fényvetőket vagy reflektorokat széles körben alkalmazzák, például színpad vagy stúdió bevilágításához, parkolókban vagy műemlékek környezetében.
Fénycső
Fénycső
A fénycsöveket otthonokban, de középületekben és köztereken is előszeretettel alkalmazzák, például boltokban, parkolókban vagy sportcsarnokokban.
A falitükör tágasabbnak láttatja a szobát
A falitükör tágasabbnak láttatja a szobát
Falitükrök használatával optikailag tágíthatjuk a kis tereket, de a konyhába vagy a hálószobába inkább ne tegyünk.
Hova érdemes falikart felszerelni?
Hova érdemes falikart felszerelni?
Falikarokkal az általános, a helyi és a hangulatvilágítás is megoldható; illetve asztali és állólámpa helyett is használhatjuk őket.
Fali lámpa: a tökéletes világítás a tökéletes otthonba
Fali lámpa: a tökéletes világítás a tökéletes otthonba
Ha a lakás megvilágításáról van szó, ne feledkezzünk meg a falakról! A fali lámpa tökéletes és kreatív megoldás a legkülönbözőbb szobák és helységek helytakarékos megvilágításához.
Fényárban egy érintéssel: az érintőkapcsolós lámpák előnyei
Fényárban egy érintéssel: az érintőkapcsolós lámpák előnyei
Egy érintőkapcsolós lámpa tökéletes választás bármely éjjeliszekrényre, de fantasztikus megoldás a különböző lakóhelységek megvilágításához vagy hangulatvilágítás kialakításához is.
Lámpák iskolakezdéshez
Lámpák iskolakezdéshez
Rövidesen kezdődik az iskola. Ön megvette már a megfelelő íróasztali lámpát a tanuláshoz? - Ha nem, akkor itt az idő!
Csíptetős lámpa
Csíptetős lámpa
Otthonunkban általános és helyi világításra egyaránt szükségünk van ahhoz, hogy minden helyiségben, minden tevékenységhez optimális legyen a fény mennyisége.
Beépíthető lámpa
Beépíthető lámpa
A megfelelő világítótestek kiválasztása időigényes feladat, de megéri rászánni az energiát, hiszen a világítás nagyban meghatározza otthonunk összképét.
A világ leghíresebb csillárjai
A világ leghíresebb csillárjai
A cím olvastán sokaknak vagy Az operaház fantomjában a színpadra zuhanó vagy a Titanic első osztályának csigalépcsője fölött lógó, hatalmas csillár jut az eszébe. De e kettőn kívül is számtalan olyan mennyezeti lámpát álmodtak meg a tervezők, amelyeknek a mozivászonra sem volt szükségük ahhoz, hogy bevonuljanak a világtörténelembe.
Asztali lámpa
Asztali lámpa
Különféle lámpaernyőkön átszűrődő aprócska fényeik mindannyiunknak az otthon melegét juttatják eszünkbe. A dekoratív külső mellett a foglalatosságaink közvetlen megvilágítása is fontos funkciójuk.
Állólámpa
Állólámpa
A szoba egész hangulatát befolyásoló berendezési tárgyak ezek a klasszikus világítóeszközök. Túllépve alapfunkciójukon, egyedi stílusuk és szépségük teljessé teszi a harmóniát.
Beltéri lámpák
Beltéri lámpák
Az életterünk és munkahelyünk megvilágítását szolgáló lámpáknak meghatározó szerepe van nem csak a látás elősegítésében, hanem a hangulatteremtésben is.
Hogyan tervezzük meg kertünk világítását
Hogyan tervezzük meg kertünk világítását
Hogyan tervezzük meg kertünk világítását?
Globo lámpa
Globo lámpa
Az osztrák Globo egyike Európa vezető gyártóinak. Lámpáikat a világ közel ötven országának lakberendezési áruházláncaiban és világítástechnikai szaküzleteiben forgalmazzák.
Fabas Luce
Fabas Luce
Az olasz Fabas Luce több mint harminc éve gyártja megbízható, kíváló minőségű lámpáit.
Trio lámpa
Trio lámpa
Az otthoni világítást nem kell mindig túlbonyolítani.
Elobra csodalámpa gyerekeknek
Elobra csodalámpa gyerekeknek
A gyerekszoba a játékok és álmok birodalma.
Mantra
Mantra
A spanyol Mantra Lighting design lámpáival igazi 21. századi sikertörténetet írt.
Leds C4 lámpa - spanyol elegancia
Leds C4 lámpa - spanyol elegancia
A Leds-C4 spanyol gyártó 40 éves tapasztalattal rendelkezik a világítástechnika terén.
Maxlight lámpa
Maxlight lámpa
Ismerje meg legújabb gyártónk, a MAXLIGHT termékeit.
Namat lámpa
Namat lámpa
A Namat lámpa gyár már több mint 15 éve gyárt beltéri világítástechnikai berendezéseket.
philips lámpa
philips lámpa
A Philips lámpatestei látványra és érzetre egyaránt hívogatóak.
Lucide
Lucide
A Lucide kiváló termékei elhozzák számunkra az új piaci megoldásokat.
Lis Lighting
Lis Lighting
A Lis a magas szinvonalra, és annak megtartására törekszik folyamatosan!
Lemir
Lemir
A Lemir cég töténete 1967-ben kezdődött.
Félelem a webes vásárlástól
Félelem a webes vásárlástól
Hazánkban sokan félnek a webes vásárlástól, de miért?...
Aldex
Aldex
Az Aldex lámpagyár családi vállalkozásként működik a piacon 1981 óta.
Emibig
Emibig
Az Emibig gyártó, egy családi vállalkozásból indult, amely 2004 óta gyárt világítástechnikai berendezéseket.
Lámpa webáruház
Lámpa webáruház
Cégünk közel 6 éve üzemelteti Magyarország egyik legnagyobb és legkedveltebb lámpa webáruházát.
Világítás mindenkinek.
Világítás mindenkinek.
Az ideális világítás sokkal fontosabb mint gondolnánk.